DYREKTOR OPERACYJNY SIECI RESTAURACJI

CAŁA POLSKA

Numer oferty – ref_DO/19


Gravet Consulting sp. z o.o.: Jesteśmy firmą doradztwa personalnego działającą od 1995 r. współpracujemy z firmami z różnych branż. Realizujemy projekty rekrutacyjne na stanowiska managerskie i specjalistyczne na terenie całej Polski i zagranicą, opierając się na najwyższych standardach działania.


Dla naszego Klienta, bardzo dynamicznie rozwijającej się sieci restauracji, posiadającej kilkanaście lokalizacji w największych centrach handlowych na terenie całej Polski, poszukujemy Kandydata/Kandydatki na stanowisko:

Dyrektor Operacyjny sieci restauracji

MIEJSCE PRACY: 

Cała Polska


Zakres zadań:

  • Ustalanie strategii operacyjnej oraz budżetu firmy we współpracy z Zarządem
  • Zarządzanie realizacją strategii spółki, tworzenie planu rozwoju firmy, weryfikowanie celów w zależności od sytuacji i warunków
  • Współpraca w opracowaniu nowych projektów inwestycyjnych i badanie ich zyskowności
  • Przygotowanie budżetów dla istniejących i planowanych lokali restauracyjnych
  • Kontrola kosztów operacyjnych sieci, nadzór nad jakością i bezpieczeństwem
  • Przygotowywanie raportów finansowych i business planów
  • Optymalizacja współpracy pomiędzy oddziałami firmy
  • Kontrola pracy podległego zespołu
  • Monitorowanie współpracy z partnerami spółki w celu analizy poziomu zadowolenia klientów oraz optymalizacji współpracy
  • Stworzenie i implementacja jednolitych standardów dla całej sieci

Oczekiwania:

  • Konieczne: minimum 5-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym związanym z zarzadzaniem działalnością operacyjną sieci w branży gastronomicznej
  • Mile widziane wykształcenie wyższe
  • Doświadczenie w skutecznym zarządzaniu dużymi zespołami, umiejętność tworzenia zmotywowanego i zaangażowanego zespołu pracowników
  • Wiedza i praktyczne doświadczenie w zakresie zarządzania finansami sieci, umiejętność tworzenia analiz finansowych i business planów
  • Wysokie poczucie odpowiedzialności za powierzone zadania oraz silna orientacja na realizację wyznaczonych celów
  • Prawo jazdy kat. B oraz gotowość do częstych podróży służbowych i pracy na terenie całej Polski
  • Znajomość rynku gastronomicznego w Polsce i na świecie
  • Umiejętność tworzenia standardów i procedur dla sieci gastronomicznej

Pracodawca oferuje:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz premię uzależnioną od osiąganych wyników
  • Niezbędne narzędzia pracy, m.in. samochód służbowy
  • Możliwość dynamicznego rozwoju zawodowego

Kandydatów zainteresowanych powyższą ofertą i spełniających przedstawione oczekiwania zapraszamy do przesyłania zgłoszeń zawierających CV

APLIKUJ
W tytule wiadomości prosimy wpisać: DO/19

Dziękując za zainteresowanie naszą ofertą informujemy, iż skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi Kandydatami

Prosimy o przeczytanie naszej Polityki Prywatności znajdującej się na stronie www.gravet.com.pl/praca oraz zamieszczenie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy Gravet Consulting Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, ul. Sienkiewicza 13, w celu przedstawienia mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych. Jednocześnie potwierdzam zapoznanie się z Polityką Prywatności firmy Gravet Consulting Sp. z o.o., zostałem/zostałam poinformowany/na o celu i sposobie przetwarzania moich danych osobowych, okresie ich przechowywania oraz przysługujących mi prawach.”